Условия за покупка

ФИРМА "АРТЕМИС-2БГ"ООД Е ПЪРВИЯТ ОФИЦИАЛЕН  ВНОСИТЕЛ НА SWAROVSKI® ЗА БЪЛГАРИЯ И ОДОБРЕН КАТО НАЙ-ГОЛЯМ ПАРТНЬОР НА "SWAROVSKI International Distribution AG" Liechtenstein.

ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА ФИРМА ОТВОРИЛА ВРАТИТЕ ОФИЦИАЛНО ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ОРИГИНАЛНИ АВСТРИЙСКИ  ВИСОКОКАЧЕСТВЕННИ КРИСТАЛНИ СВАРОВСКИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ПАЗАР.

За да  поръчате продукти от on-line магазина, е необходимо да се регистрирате.

Покупката тук е лесна и сигурна, а най-важното е, че дори не се налага да напускате дома си. Закупените артикули се доставят директно до Вас чрез куриер. Продуктите които в момента на поръчката са в наличност се доставят на следващия ден след направената поръчка. Ако продуктът не е в наличност, ще ви уведомим за срока на доставка при потвърждаване на поръчката или по телефона. След като направите вашата поръчка,вие ще получите автоматично потвърждение на вашият имейл със поръчените артикули.Възможно е плащане и с дебитни карти чрез ePey.bg
Експресна-Доставка до 24 часа от врата до врата е само за 4,20лв +0.5% от стойноста на продукта сналожен платеж фирма "СПИДИ"Он-лайн поръчки се приемат до 17.00часа.

    Сключени договори да продава-разпространява всички видове оригинални кристални елементи на едро и дребно от категорията SWAROVSKI® ELEMENTS.За всички фирми и нови едрови клиенти предоставяме най-добрите отстъпки за кристали,издаваме Сертификат одобрен от фирма "SWAROVSKI®" за качество и автентичност на кристалите Сваровски,рекламни материали,постери и мостри.

Фирма АРТЕМИС е одобрена с лога :

  1. "CREATE YOUR STYLE with SWAROSKI®" лого за кристалните елементи
  2. "MADE WITH SWAROVSKI®" лого-сертификат за бижутерия "M&M-STYLE"
      

През тези години  като Лидер,фирмата ни успешно работи с най-известните  български фирми производители от бижутерският отрасъл,булченски салони,клубове-спортни танци, рекламни агенции, златарски ателиета, дизайнери,рекламни проекти-промоции и много други.Всички наши дългогодишни лоялни фирми-клиенти,които дистрибутират нашите елементи или бижута получават съответните Сертификати и бранд-договор за използваните лога след одобрението от Регионалният мениджър на СВАРОВСКИ за България,Сърбия и Македония-Илияна Беличенова.

Бижутерията ни "M&M-STYLE " е с уникален дизайн направена  от сребърни елементи и кристали СВАРОВСКИ и се предлага с трапецовиден сертификат "MADE WITH SWAROVSKI® ELEMENTS" ,Сертификат с гаранция 1 година и безплатна опаковка.За едрови фирми-Дистрибутори предлагаме най-добрите отстъпки за Българският Пазар,срещи с Регионалният Мениджър на Сваровски за България,план-график/съдействие за утвърждаването на вашата Марка на Българският Пазар.

Направете лесно Вашият избор създавайки уникални идеи,които да се превърнат от хоби в добре развиващ се бизнес !

Пазете се от фалшиви кристали SWAROVSKI !

Нови Закони,норми и разпоредби за потребителските продукти на СВАРОВСКИ стават все по-строги.СВАРОВСКИ е лидер в областа на производство на кристални елементи и поставя най-високите стандарти за качество на световният пазар.Фирма СВАРОВСКИ посвещава огромно време и усилие,инвестиции като се стреми да защити всички свои кристални нововъведения от имитатори на фалшиви елементи.За нарушител е обявена най-голямата китайска фирма "Yiwu Yongyang&Co" като производител и разпространител на фалшиви кристали Сваровски.Фирмата е била длъжна да унищожи въпросните стоки пред свидетел на ищеца и да заплати голямо парично обещетение на фирма SWAROVSKI-AG.

Защита на (СВАРОВСКИ - бизнес партньори) от цял свят е основният мотив за преследване на такива фирми фалшификатори.

При наличие на Злоупотреба с Логото и Марката на "SWAROVSKI®"моля да се свържите със нас за съдействие от регионалният мениджър на Сваровски - Илияна Атанасова Беличенова.

   

 С избора на вашите продукти носещи Логото "CREATE YOUR STYLE with SWAROVSKI"на етикета-опаковката може да сте сигурни,че вие избирате оригинални висококачественни елементи на фирмата производител SWAROVSKI.Новата опаковка е достъпна само в определени страни както и при нас в България.